Reggel

 2009.01.09. 19:17

Reggel nagyon reggel van. Télen még reggelebb a reggel, minek következtében nem lehet elég hamar elkezdeni. Mármint a reggelt. Mert fizikai képtelenség hajnali fél hatkor felkelni legalábbis számomra, azután egy órával már értelmesen beszélni, szépen, nyitott szájjal, a sz és a cs hangokra teljesen odafigyelve okosan, szellemesen, humorosan. Mert a reggeli műsorvezető olyan gép, aki ahogy kipattannak a szemei, mosolyog és vicceset beszél, jó hangja van, nem sziporog és tüsszent, és nem sípol össze a mikrofonja Társséval. Viszont akkor nálam zavar van az erőben.

Igen, a reggeli műsorok Társsal jóK, ilyenkor érzed azt, hogy nem egy mikrofonnak, értsd egy viszonylag hosszú nyeklő nyakkal rendelkező likas vasdarabnak (tényleg, miből gyárthatják a mikrofonokat?) meséled el, hogy fel kell köszönteni, ecsém, a névnaposokat, hanem van ott még két szempár, aki ha akar kiröhög, ha akar jelez hogy ne beszélj tovább mert nincs rá idő, és olykor gorombán rádkiált hogy HÚSZMÁSODPERC TÍZ ÖT IDŐVAN!! Társ egyébként jó fej, csak néha szórakoztat hírek előtt azzal, hogy orrtúrást imitál és közben kancsalít. Teljesen partnerként kezel, pedig teljesen kétségbe vagyok hogy ugye média, és mégis csak segítenek itt az embernek bejutni. Hát vannak olyanok, akik ettől hatalmas királynak érzik magukat, és azt gondolják hogy a hátsójukban már mikrofonnal és remek beszédkészséggel és szellemességgel születtek, és ezt rendelte nekik a karmájuk, meg vannak olyanok, akik összemennek kb akkorára, mint egy bolha és igyekeznek csakazért is bebizonyítani maguknak, meg mindenkinek hogy ők egyébként is eljutottak ám volna idáig...egyszer.... ő.... 10 év múlva.

Első hétköznapi reggelünkön természetesen 5 percet késtem, és ennek eredménye képpen úgy vágtattam be, mint egy komplett vaddisznócsorda, a magassarkú csizmámban. Satufék, ajtócsap, kapunyit becsapód, TDZZZS, trapp trapp trapp tuk tuk tuk tuk tul nyit bevág dzs dzs dzs. Hát nem lehetett valami felemelő erre kelni. Aztán Társ megjegyezte, hogy szomszédok laknak ám a szomszédban, úgyhogy okosan a reggeli trappolással és sikonyával, másnap már tutyiban nyomtam végig a délelőttöt. Társ sima cipőben is azzal kezdte, hogy átesett egy kisebb kábelhalmon, mert ha nem vigyáz az ember, könnyen egy antenna és fura kapcsolók állhatnak a tomporába (akár) arrafelé. Szóval vigyázat.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mokka.blog.hu/api/trackback/id/tr78867960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása